آرشیو اخبارارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش رونق تولید در صنایع نساجی هلال
ارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش رونق تولید در صنایع نساجی هلال
«پژمان کوشش» مدیر برنامهریزی شرکت نساجی هلال در گفتوگویی تفصیلی استراتژی این شرکت را بر محور ارتقای سرمایه اجتماعی و افزایش رونق تولید تشریح کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ صنایع نساجی هلال ایران در سال «مهار تورم و رشد تولید» تلاش میکند با تغییر رویکردها و استراتژیهای جدید مدیریتی، در زمینه رونق تولید و حضور قدرتمندانهتر در بازارهای داخلی و بینالمللی و در نهایت توسعه کمی و کیفی گامهای ارزندهای بردارد. در همین زمینه و برای بررسی این تغییر رویکردها و استراتژیها سوالاتی در قالب گفتوگو با «پژمان کوشش» مدیر برنامهریزی شرکت نساجی هلال مطرح کرده که در ادامه به آن میپردازیم.
ابتدا بپردازیم به مدیریت برنامه ریزی در شرکت نساجی هلال ایران؛ چه مسیری برای این واحد ترسیم شده است؟
این واحد وظیفه برنامه ریزی، هدایت و جهت دهی به فعالیتهای جاری و آتی تولید، نظارت و هماهنگی واحدهای تولیدی، نظارت و پیگیری گزارشهای روزانه، هفتگی و ماهانه تولید، استفاده از منابع، ترسیم نقشه راه، چگونگی نیل به اهداف، بررسی انتظارات بازار، مدیریت دادهها برای تجزیه و تحلیل، توسعه برنامهها، اهداف و مقاصد استراتژیک، جهتدهی در انتخاب و به کارگیری روشهای مناسب تجزیه و تحلیل و برنامه ریزی فروش و... را به عهده دارد.
برنامه ریزی تولید؛ اگر بخواهیم روند برنامهریزیهای اخیر را با تحولاتی که اکنون صورت گرفته بررسی کنیم، اقدامات انجام شده تا چه اندازه تاثیرگذاری و تحول ایجاد کرده است؟
با توجه به برنامه ریزی این واحد در دوران فعالیت شرکت، در ماههای اخیر جایگاه این واحد با توجه به نگاه مدیریت، ارتقا یافته و سهم ویژهای در ارتقای عملکرد شرکت داشته است. بهروزسانی آمار روزانه تولید، رصد دقیق فرآیند تولید از ورود مواد اولیه، روند بررسی و آزمایش کیفیت مواد اولیه، مراحل مختلف تولید تا نهایی شدن محصول و قرارگیری در انبار و... نمونه مراحلی بوده که به صورت ویژه مورد بررسی و تحلیل واحد برنامه ریزی قرار گرفته است.
در تحولات اخیر، با مهاجرت از برآورد کنترل مواد اولیه موجود در انبار و صدور درخواست خریدها به برنامهریزی جهت تولید و فروش در بازههای زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اقدامات خوبی صورت گرفته که در این بخش تمرکز ویژهای به توسعه شرکت خواهیم داشت تا در گام های ابتدایی با کمک واحد فناوری و اطلاعات برای ثبت و تحلیل گزارشات تولید و امکان سنجیها و... برنامهریزی دقیقی انجام شود.
ایجاد یا برنامهریزی برای توسعه بازرگانی و فروش محصولات؛ چه تدبیری اندیشیده شده است؟
به طور کلی میتوان گفت در گذشته این واحد سهم چندانی در برنامه ریزی جهت فروش واحد بازرگانی نداشته است و در حال حاضر با توجه به وظایف محوله، در حال تحلیل فروش در سالهای گذشته و یافتن نقاط ضعف و قوت برای برنامه ریزی جهت فروش هستیم.
شرکت در برخی زمینهها با پیمانکاران بیرونی همکاری میکند، چگونگی این ارتباطات و میزان رضایت از عملکرد این پیمانکاران به چه شکل است؟
روند شناسایی و ارزیابی پیمانکاران متعهد و خوش سابقه در راستای تحقق اهداف شرکت آغاز شده که ارزیابی آنها برای واگذاری سفارشات با هدف پرهیز از آسیبهای تکراری در گذشته، در دستور کار است که در نهایت منجر به ارتقای تولید و اعتلای شرکت نساجی هلال خواهد شد.
چشم انداز بلندمدت؟
اکنون در حال برنامهریزی برای تولید و فروش در سال آتی هستیم و با توجه به فرمت هایی که طراحی شده امیدوار هستیم در زمینه فروش و سود در سال آینده در سطح بسیار بالایی قرار گرفته و فرآیند بهبود شرایط مستمر و دائمیباشد.
به گفتهی مدیر برنامهریزی شرکت نساجی هلال؛ بی تردید «بهبود و ارتقای جایگاه» این شرکت، هدف مشترک همه مدیران و کارکنان این مجموعه بوده که این هدف مهم در سایه برنامهریزی منسجم، همکاری واحدها و هدایت راهبردی مدیریت ارشد شرکت صورت میگیرد و در نهایت همه اقدامات و تلاشها منجر به افزایش سرمایه اجتماعی جمعیت هلال احمر و در ادامه کمک به «نیازمندان و آسیبدیدگان» خواهد شد.